Inloggad som: ()

Kundanmälan

Välj kö 

Välj kö att registrera dig i så kan du sedan logga in och göra intresseanmälningar på lediga objekt. Du kan också skapa din egen sökprofil och få förslag med e-post på objekt som matchar dina önskemål.

Personuppgifter 

Medsökande existerar i databasen och kommer automatiskt att registreras till din ansökan.Medsökandes personuppgifter 

Medsökande existerar i databasen och kommer automatiskt att registreras till din ansökan.Profiluppgifter 

Dina profiluppgifter

Medsökandes profiluppgifter 

Medsökandes profiluppgifter

Önskemål 
För att få förslag genererat måste du, förutom att ange dina önskemål här nedan, kryssa i Ja, jag vill ha förslag enligt mina önskemål.
 
 
  (min 1 st, max 3)


 
  (min 1 st)
(alla)
Centrala Ockelbo
Södra Ockelbo
Jädraås
Lingbo
Åmot
Norra Ockelbo
Godkännande 

Genom att jag kryssar för GODKÄNNANDE i ovanstående anmälan och skickar den via internet, ger jag mitt godkännande till att Ockelbogårdar AB har full rätt att ta Kreditupplysning och inhämta all den information som man anser sig behöva för att kunna bedöma/prova min ansökan om hyresobjekt.

Personuppgiftshantering enligt dataskyddsförordningen

Vi kommer att behandla dina personuppgifter, inkluderande men inte nödvändigtvis enbart personnummer, namn, adress, telefonnummer, epostadress för att fullfölja vårt avtal. Vi kommer att behandla dessa personuppgifter i upp till två år efter att avtalet avslutats eller inaktiverats. Om du önskar använda dig av dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen kan du kontakta Ockelbo kommuns växel på 0297-555 00 och efterfråga Dataskyddsombudet, eller maila dem på dataskyddsombud@gavle.se.

Genom att jag kryssar för GODKÄNNANDE ger jag Ockelbogårdar AB full rätt att lagra mina personuppgifter.

Jag godkänner: